Hello mindenkinek & minden kedves "Lovelies"-nak, George Michael emlekkert Highgate

először is, köszönjük a kedves üzeneteket Abbyről, nagyon fog hiányozni, de mindannyiunknak segít, ha elképzeljük, hogy csatlakozott Meggy-hez, Mo-hoz és Hippy-hez.

A családunk úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy megosszuk a döntéseinket, amelyeket az új valóságunk és helyzetünk miatt hoztunk, amióta elvesztettük Yog-ot. Ez azt jelenti, hogy sok kérdésben kellett dönteni, melyek közül néhány érzékenyebb, mint a többi.

Ezek a döntések nehezek voltak, de meg kellett őket tenni, mindent és minden embert szem előtt tartva. Az egyik, amin sokáig gondolkoztunk, az highgate-i és a goring-i emlékhelyek.

Megérintett minket az a sok tisztelet, amimel megemlékeztetek és emlékeztetek Yog-ra, emlékezetetve minket arra, hogy mennyire hiányzik nekünk és mennyire szeretjük.
Azonban úgy érezzük, nem várhatjuk, hogy a highgate-i és a goring-i szomszédaink továbbra is elfogadják ezt normálisnak.

Úgy gondoljuk, ezt most meg kell tennünk.

Szeretnénk megkérni mindenkit, aki szeretné, május 1 és május 26/27-ei hétvége között jöjjön el és gyűjtse össze az emlékeit, amiket Yog-nak hozott (hagyj ott bármit, amit szeretnél), így Mill Cottage-t és The Grove-t is a korábbi egyszerű állapotba vissza tudjuk állítani.

Ez időbe fog telni, ezért kérjük a türelmeteket, miközben megpróbáljuk helyreállítani a füvet és a kerítéseket The Grove-ban.

Yog szerette a magánéletét, az otthonai igazi relytekhelyek voltak neki, és tudjuk, nem akarná zavarni vagy megváltoztatni a csendes környékeket, amiket annyira szeretett és a helyi lakosokat, akik nagyon megértőek voltak.

Ahogyan azt már sokan tudják, Yog sok éven át csendben adományozott. Talán az ő
emlékére lehetne támogatni az egyik kedvenc jótékonysági szervezetét, önkéntesség vagy adományozás révén, amit már oly sokan megtettetek. Vagy talán valami "véletlenszerű cselekedet" is megfelelő tisztelet lehet. Néha kis figyelmes dolgokkal szebbé tehetjük a napját valakinek.

Szeretnénk tudni - amikor Yog nevében hozunk döntést -, hogy Yog mit csinálna, és a család továbbra is úgy hoz döntéseket, ahogy ő szerette volna.

Reméljük, a jövőben visszatérünk hozzátok néhány további gondolattal az ötletekről, hogy hogyan emlékezzünk Yog-ra, amelyek reméljük, tetszeni fognak nektek, és a részesei lesztek.

Köszönjük mindenkinek a megértését,

Vigyázzatok magatokra,

Mel, Yioda, Jack és David

(forrás: georgemichael.com)

 

George Michael emlekkert Highgate

George Michael emlekkert Highgate 02

George Michael emlekkert Highgate 03

(képek: g-michael.hu, Highgate, 2018.04.25.)