Adele nyitotta meg az 59. Grammy-díjátadót a "Hello" című dalával. Ahogy már korábban tudni lehetett, az idei Grammy-n megemlékeztek a tavaly elhunyt George Michaelről és Prince-ről. A karácsonykor elhunyt George Michaelről a brit énekesnő, Adele emlékezett meg a "Fastlove" című dal nagyzenekari átdolgozásával. adele george michael tribute grammy 2017

Az előadás nem indult zökkenőmentesen. A Fastlove-ot kezdte el, mikor elkáromkodta magát élő adásban. Leállította az egész zenekart, és újra kezdte az egész koncertjét.

„Tudom, hogy élőben vagyunk, elb*sztam! Elnézést, de nem ronthatom el úgy, mint tavaly. Bocsánat a káromkodásért és azért, mert újra kell kezdenünk. Újrakezdhetnénk? Elnézést, nem ronthatom el neki” – folytatta az énekesnő, könnyeivel küszködve.

 


Adele az idei gálán megnyerte többek között az év daláért járó szobrot. A köszönőbeszéde előtt ismét elnézést kért az előbbiekért:

„Tényleg elnézést kérek a káromkodásért, de egy George Michael-dal volt. Nagyon szeretem őt, sokat jelent nekem és nagyon sajnálom, ha bárkit is megsértettem."- mondta Adele.