George Michael családja ezt a karácsonyi üzenetet tette ma közzé a hivatalos weboldalon:George Michael David Austin 1967

Üdv Mindenkinek!

El sem hisszük, hogy vége az évnek, hova tűnt...?!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy ismét első helyezett lett a Listen Without Predjudice album, egyszerre voltunk boldogok és szomorúak.
Nagyon szerette volna!

Látjátok magatok előtt azt a sugárzó mosolyt és halljátok ahogy mondja: "Thank you my Lovelies"?

Annyira boldog volt, hogy odaadhatta nektek az MTV Unplugged-ot, amiről tudta, hogy akartátok... nagyon szerette azt a varázslatos estét és ez nem tudta megmutatni a lenyűgöző, örömteli teljesítményében.

Az idei év egy sor új és kemény kihívás volt azok számára, akik közel álltak hozzánk és hűségesek voltak Yog-hoz, nem utolsó sorban összeszedjük magunkat, mikor meghalljuk a "Last Christmas" és "December Song" dalokat az üzletekben, autókban, rádiókban, úgy ahogy azt évtizedek óta, tudva, hogy Ő már nincs velünk, hiányzik.

Ez a karácsony nehéz lesz nélküle, de tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül gyászunkban az elvesztésének évfordulóján és hogy a tágabb családi kör és az igaz barátok szomorúsága osztozik veletek.

Abban a korban vagyunk és rájövünk, hogy ebben az évben sokakat veszteség ért.

Yog, aki szerette a karácsonyt és mindig remélte, hogy lesz hó..., szerette volna, ha mindenki csodálja és szereti őt, (igen - Ő tudta, hogy így volt), hogy ragadj meg egy pillanatot, emelj fel egy poharat, élvezd a zenéjét és gondolj rá szeretettel, ügyelve arra, hogy élvezd és értékeld az időt, amit a családoddal és a barátaiddal töltesz.

Mint mindannyian tudjuk, a karácsony nem mindig könnyű, az élet nem tökéletes és a családok komplikáltak...

Yog mindannyiunkkal megosztotta zenéjét, és sokan közületek mélyen kötődtek a mondanivalójához, ám az életben, sokak magukban tartják a fontos szavakat és érzéseiket, ezeket gyakran nagyon nehéz kimondani hangosan.

Tehát, ha teheted - ebben az emlékévben - fogj meg egy pillanatot, vegyél egy mély lélegzetet és mondd nekik hangosan "Szeretlek". Mindannyian azt hisszük, hogy itt az idő, ugye? - de talán csak később, mint gondoljátok.

Szép karácsonyt mindenkinek ...
és ahogy drága Yog mondaná...

"Take Care" (Vigyázzatok Magatokra)

Melanie, Yioda, Jack & David - felnéznek

... Yog, Lesley, Anselmo, Hippy, Mo & Meg - Mosolyognak ránk.

George Michael David Austin 1967

Yog & David – “Lets go outside!” (kb. 1967)