Hírek

Nyerj George Michael koncertbelépőket!

Hallgasd a Juventus rádiót, mert most páros belépőt nyerhetsz a budapesti koncertre!

Az énekesnek évek óta ez az első európai turnéja, a koncertsorozat művészi szemléletváltást is jelent, még soha nem lépett fel ehhez hasonló programmal: szimfonikus zenekari kísérettel csendülnek fel majd az ismert dalok.

Egyes hírek szerint, nem csak saját repertoárja lett újradolgozva, hanem más előadók munkájához is, hozzányúlt…, mindez kiderül szeptember 19-én Budapesten!
Természetesen, ha hallgatod a Juventus Rádiót, akkor akár jegyet is nyerhetsz az eseményre! Hogy hogyan? Természetesen George Michael dalokkal, de hogy melyikekkel? Az szeptember 5-én reggel kiderül!

(forrás: juventus.hu, a hírre War fórum tagunk hívta fel a figyelmet)

George Michael interjú a Marie Claire magazinban

George Michael túl van a nagyon kínos időszakon - interjú a világsztárral

Mélységek és magasságok, szerelmek és csalódások évtizedei ezek. Ami állandó, az a sosem vitatott tehetsége. George Michael szeptember 19-én újra Budapest vendége lesz: szimfonikus zenekari kísérettel érkezik a Budapest Sportarénába.

Georgios Panayiotou még tinédzserként vette fel – mára világhírűvé vált – művésznevét, és alapította meg a Wham! popduót iskolatársával, Andrew Ridgelyvel. A sikerük titka az volt, hogy „mertek szégyentelenül nyálasak” lenni. Taroltak a világ slágerlistáin az I’m Your Man vagy a Wake Me Up Before You Go-Go című számokkal. 25 millió lemezt adtak el, pár év után mégis lehúzták a rolót. A banda felbomlott: hetvenezer rajongó előtt búcsúztak a Wembleyben 1986-ban. És 23 éves korában elindult korunk egyik vezető férfi énekesének szólókarrierje. Már az egyik első dalával, az I Want Your Sexszel felkavarta az állóvizet. Dübörgő szexualitása vitát generált, számos rádióállomás be is tiltotta a számot, egyedül az MTV játszotta késő éjszaka.

Bővebben: George Michael interjú a Marie Claire magazinban

George Michael sajtótájékoztatója

George Michael visszatér Európába egy 47 állomásos szimfonikus zenekari turnéval.

A turné Csehországban kezdődik augusztus 22-én és tartalmaz 12 angliai állomást október végén.

George egy különleges jótékonysági előadást fog tartani november 6-án a Royal Opera House-ban a Dame Elizabeth Taylor's AIDS Alapítvány számára.

A Londonban lévő sajtókonferencián a WHAM! csillag elmondta, hogy a turné közötti szünetekben veszi fel az új albumot: "Újratöltődtem energiával a gyakori problémáim után, éreztem, ez volt az, amit tenni akarok művészként."

{flv}1796503155_dpflvhd_0{/flv}

George Michael: "Jobb példakép akarok lenni"

(forrás: www.itn.co.uk, videó: www.itn.co.uk)