Hírek

George Michael nem sérült meg A34-es autópályán történt balesetben

George Michael autóbalesetet szenvedett pénteken. Az ezüst Land Rover típusú járműve egy teherautóval ütközött az A34-es autópályán Newbury, Berkshire közelében. Senki nem sérült meg a balesetben. George-ot bevitték a közeli rendőrőrse, ahol kihallgatták ittas és drogos vezetés gyanúja miatt.

Bővebben: George Michael nem sérült meg A34-es autópályán történt balesetben

Freedom '90 című klip az MTV Video Music Awards-on jelölve

Az MTV kedden bejelentette a 2009 MTV Video Music Awards díjra jelölteket. George Michael ’Freedom ’90’ című klipje a ’Best Video Should Have Won A Moonman’ kategóriában indult a 26. díjátadó gálán. Ez az új kategória ez évben lett kitalálva olyan videoklipeknek, amelyeken átsiklottak az elmúlt MTV rendezvények során. George Michael egyike a tíz jelöltnek ebben a kategóriában.

Bővebben: Freedom '90 című klip az MTV Video Music Awards-on jelölve

Boldog Születésnapot

Ezúton kíván sok boldog születésnapot George Michaelnek minden magyar rajongó!

(Az oldal szerkesztői)

Hamis Internetes Híresztelések

Nem hivatalos blogokon és közösségi oldalakon olvasottak ellenére, örömmel jelentjük be, hogy George egészséges és jól van. Köszönjük, hogy aggódtok érte, de emélkezzetek rá, hogy minden hivatalos információ George Michaelről a hivatalos weboldalán fog megjelenni. (forrás: georgemichael.com)

George Michael újra színpadon

A korábbi Wham! csillag egy duettet adott elő Beyonce-val, a texasi díva O2 Arénában tartott koncertjén kedd este. Váratlan meglepetést okozott a pop legenda, George Michael megjelenése a koncerten. George megjelenését jól titkolták, ezért a tömeg teljesen megvadult, amikor az egykori WHAM! sztár felszólalt Sasha Fierce mellett az If I Were A Boy című számban Londonban.

Bővebben: George Michael újra színpadon