Hírek

George Michael már első a brit listákon

Gratulálunk George-nak, hogy elérte az első helyet a Symphonica albummal szerdán! Az új albuma szintén toplistás az Itunes albumok listáján és az Amazonon is több mint 10 országban világszerte, beleértve Nagy-Britanniát.

Sokan elismerték ezt a kitörő sikert. Íme néhány, amit mondtak:

“His mellifluous voice is as captivating as ever” - The Times

“Never underestimate the power of a legend to remain timeless and transcend generations” - Huffington Post

“Classy, elegant and vocally on point” -The Sun

“The King of British Vocals” - Attitude Magazine

“A Tour de Force” -The Sunday Express

“An undeniably classy collection, a reminder that Michael still belongs to the creme de la creme of entertainers” -Q Magazine

 

 

(Forrás: GeorgeMichael.com)

BBC RADIO 2: George Michael közelről

A két részes interjú első részét holnap március 18-án, kedden este 10 órakor GMT hallgathatjátok meg.

Ebben az interjú sorozatban George Michael bevezeti a hallgatókat a kulisszák mögé és olyan emberek is megszólalnak, akik vele dolgoztak. Például: Dave Austin, Caroline True és nem utolsó sorban a nagyszerű Phil Ramone.

A második részt Március 25-én hallgathatjátok meg. Részletekért látogassatok el a bbc.co.uk weboldalra.

George Michael BBC interjú

(Forrás: GeorgeMichael.com, Kép: bbc.co.uk)

Megjelent a Symphonica album

A nap, amit annyira vártatok végre elérkezett: George legújabb albuma, a Symphonica, mai naptól elérhető és rendelhető.

Négy csodás formátumban elérhető, beleértve az exkluzív GerogeMichael.com CD & Print bundle csomagot is. Részletekhez és rendeléshez látogasd meg a GeorgeMichael.com online boltját.

 

 

(forrás: GeorgeMichael.com)

Ízelítő George Michael új lemezéről

Márciusban megjelenő Symphonica című lemez már 2011-12-ben elkészült, de a sztár magánéleti problémái miatt több évet késett. George Michael 2012 közepén három hétig kómában fekütt súlyos tüdőgyulladása miatt.Az albumot felvezető kislemezből, a Let Her Down Easy-ből tett közz éegy 20mp-es videót hétfőn reggel. A dal teljes verziója pedig keddtől lesz elérhető. Ezzel párhuzamosan a brit rádiók is elkezdték játszani- A fekete-fehér klippek Vaughan Arnell rendezte, aki korábban Robbie Williams-szel és a One Direction-nel is együtt dolgozott.
George Michael egy rövid videóelőzetessel adta a rajongók tudomására, hogy hamarosan megjelenik új albuma.

(forrás: hvg.hu)

George Michael Symphonica The Album Előrendelés!

Örömmel jelentjük be, hogy itt vagy George új albuma, amit most előrendelhető négy különböző formátumban a georgemichael.com oldalán.

Standard edition Deluxe Edition
Pre Audio Blu-ray Exclusive Cd & Print Bundle

Ezzel a különleges kiadással George kedveskedni szeretne mindenkinek. Vajon melyiket választanátok? A 14 számos egyszerű kiadást? Esetleg a 17 számos Deluxe vagy az Aduio Blue-Ray lemezt? De itt van még a GeorgeMichael.com exkluzív CD & Print Bundle kiadása is.

 

A legjobb az egészben, hogy aki az Egyesült Királyságban előrendeli a terméket a GeorgeMichael.com oldalán keresztül, az automatikusan megkapja az esélyt, hogy megnyerjen egy belépőt a Symphonica film vetítésére Londonban, márciusban.

 

iTunes-on keresztül is előrendelhető, így a következő bónusz számokhoz lehet hozzájutni azonnal: "I remember You", "Wild Is The Wind".

Végül minden rajongó kap egy különleges ajándékot, ha meglátogatja most a georgemichael.com oldalt. "Praying for Time" című dalt.

 

(forrás: georgemichael.com)