Hírek

Hivatalos üzenet érkezett George Michael nővéreitől a rajongóknak

George Michael családja az alábbi üzenetet tette ma közzé a hivatalos weboldalon:

Üdv mindenkinek,

Melanie és Yioda vagyunk, csak néhány szót kívánunk mondani...

A családunk és a jóbarátaink még mindig küzdenek a valósággal, hogy a mi gyönyörű Yog-unk már nincs itt velünk többé, bár még mindig érezzük a szeretetét.

Reméljük, hogy olyan privát családként, ami mindig is voltunk (és leszünk), hogy tudjátok, hallunk titeket, a csodálatos és gondolatokkal teli üzeneteken keresztül és hogy megértitek a mi veszteségünket, ahogy mi is megpróbáljuk megérteni a tiéteket.

Hisszük, hogy a "romokon" túl, Yog rajongói, az ő "Lovelies"-ei szerte a világon tudják, ki is ő és ki is volt valójában, a zene, humor és szeretet alapján, amit évtizedek során adott.

Célunk az, hogy tovább folytassuk, ahogy Yog akarta volna, megosztani és élvezni az értékes örökségét és továbbra is örömet szerezni nektek - a rendkívül szép zenéje révén.

David, Yog lojális kreatív csapatával együtt folytatni fogja az összes olyan projektet, amelyeken olyan keményen dolgoztak értetek, pontosan úgy, ahogy Yog akarta volna.

Megígérjük, hogy mindig megpróbáljuk tiszteletben tartani őt, hű maradva az ambícióihoz és a céljaihoz.

Köszönjük mindenkinek az igazán fantasztikus hűséges támogatásotokat, amit őszintén nagyra értékeltünk, mindannyiunknak sokat segített.

Jack, Yioda, Melanie és David

... és Yog, Lesley és Anselmo... fentről mosolyognak ránk mindnyájan...

George Michael szuleivel es novereivel


===============================

Hello Everyone,

Melanie & Yioda here, just wanted to say a few words…

Our family, and good friends, are all still struggling with the reality that our beautiful Yog is no longer here with us, although we still feel his love.

We hope that, as private a family as we have always been (and will remain), that you know we hear you, through your amazing and thoughtful messages and that you understand our loss, as we try to understand yours.

We believe that through all the “debris”, Yogs fans, his ‘lovelies’ all around the world, know who he truly was, and is, after shared decades of music, love, and humour.

Our aim is to carry on, as we know Yog would have wanted, to share and enjoy his precious legacy and to continue to bring you joy – through his extraordinarily beautiful music.

David, along with Yogs loyal creative team, will continue bringing you all the projects they had been working so hard on for you, exactly as Yog would have wanted…

We promise we will always try to honour him by staying true to his ambitions and his intentions.

We thank you all for your really fantastic loyal support which has been genuinely appreciated, it has helped us all so much.

Jack, Yioda, Melanie & David

…and Yog, Lesley & Anselmo… smiling down, and all together…

 

forrás: https://www.georgemichael.com/

A Bros együttes megemlékezett George Michael-ről

Múlt hétvégén a Bros együttes visszatérő koncertjük első két állomásán, a londoni O2 Arénában tisztelgett George Michael előtt.

bros koncert george michael 2017

A koncerten ott volt Luke felesége, Shirley Lewis, akit George Michael egyik háttérénekeseként ismerhettünk és George basszusgitárosa, Deon Estus is.

A koncert előtt a 48 éves ikerpár Matt és Luke Goss egy rövid interjút is adott, ahol Luke elmondta: "A feleségem nagyon közel állt George-hoz. Az első néhány évben minden egyes dalában énekelt. Matt és én beszélgettünk és Shirley is úgy gondolta, hogy ez egy szép gesztus lenne, és ebben mindketten egyetértettünk. Shirley-nek nagyon hiányzik George, ő egy csodálatos ember volt."

"Reméljük, eleget teszünk George emlékére. Nekem mindig ő volt az egyik kedvenc énekesem és nagy hatással volt rám, mint énekes, ezért előadjuk a "Freedom"-ot. Ez igazán szép pillanat lesz, ezt a dalt szeretnénk elénekelni a tiszteletére." - mondta Matt.

 

George Michaelt Elizabeth Taylor humanitárius díjjal tüntették ki

A 27. Angel Awards díjátadó gála 2017. augusztus 19-én, Los Angeles-ben került megrendezésre, ahol George Michael megkapta az Elizabeth Taylor humanitárius díjat a Project Angel Food alapítványtól, amiért egész életében nagylelkű támogatója volt a jótékonysági szervezetnek. Project Angel Food 2017 Adam Lambert George Michael

Project Angel Food 2017 Adam Lambert George Michael

A Project Angel Food nyilatkozatából kiderült, hogy George Michael több, mint 20 éven keresztül - egészen a 2016 decemberében bekövetkezett haláláig - segítette a HIV, AIDS és egyéb betegségben szenvedő emberek étkeztetésével foglalkozó alapítványt és több, mint 500.000 dollárt adományozott nekik.

A díjátadó ünnepségen Adam Lambert énekes előadta a Faith, a One More Try és a Somebody to Love című dalokat, Kenny Goss (George Michael ex-partnere) egy rövid beszédben emlékezett meg George-ról, valamint felolvastak egy levelet, ami George Michael nővéreitől, Yioda-tól és Melanie-tól érkezett.

 

A Project Angel Food gálaestet a Facebook oldalán élőben közvetítette az alapítvány. A további videók itt megtalálhatóak: https://www.facebook.com/projectangelfood

George Michael természetes halállal halt meg

Lezárták a vizsgálatot George Michael halálának ügyében. Az énekes halála természetes okból következett be, és ahogy eddigi is tudni lehetett, idegenkezűség gyanúja nem merült fel. George Michael halálát kitágulásos szívizom-elfajulás, szívizomgyulladás és a máj elzsírosodása okozta, derült ki kedden, Darren Salter halottkém végleges vizsgálati jelentésből. george michael termeszetes halallal halt meg

A halottkém a közleményében azt mondta, hogy az utolsó kórbonctani eredmények megérkezésével lezárták a George Michael halálával kapcsolatos vizsgálatokat:

„Mivel van egy megerősített természetes halálok, ami a dilatatív kardiomiopátia myocarditis-szel (szívizomgyulladás) és zsírmájbetegséggel, ezért felhagyunk a vizsgálatok folytatásával, nincs szükség további vizsgálatokra. Nem közlünk további fejleményeket és a család arra kéri a médiát és a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.”

A Brit Szívalapítvány (British Heart Foundation) szerint a kitágulásos szívizom-elfajulás egy olyan betegség, amelynek során a szívizom megnyúlik, és végül már nem képes megfelelően hatékonyan pumpálni a vért.

 george michael londoni otthona

George Michael karácsony első napján, az angliai Oxfordshire megyében lévő otthonában hunyt el. A rendőrségi közlemény szerint az első halottkémi szemle nem hozott olyan érdemi eredményt, amelyből véglegesen meg lehetett volna állapítani az énekes halálának okát. A hatóságok azt viszont már akkor is biztosnak tartották, hogy idegenkezűség gyanúja nem merülhetett fel.

A vizsgálat most azzal a megállapítással zárult le, hogy George Michael természetes okok következtében halt meg, ezért nincs szükség további vizsgálatokra, írja a BBC.