Hírek

George Michael családjának üzenete az emlékhelyek megszüntetéséről

Hello mindenkinek & minden kedves "Lovelies"-nak, George Michael emlekkert Highgate

először is, köszönjük a kedves üzeneteket Abbyről, nagyon fog hiányozni, de mindannyiunknak segít, ha elképzeljük, hogy csatlakozott Meggy-hez, Mo-hoz és Hippy-hez.

A családunk úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy megosszuk a döntéseinket, amelyeket az új valóságunk és helyzetünk miatt hoztunk, amióta elvesztettük Yog-ot. Ez azt jelenti, hogy sok kérdésben kellett dönteni, melyek közül néhány érzékenyebb, mint a többi.

Ezek a döntések nehezek voltak, de meg kellett őket tenni, mindent és minden embert szem előtt tartva. Az egyik, amin sokáig gondolkoztunk, az highgate-i és a goring-i emlékhelyek.

Megérintett minket az a sok tisztelet, amimel megemlékeztetek és emlékeztetek Yog-ra, emlékezetetve minket arra, hogy mennyire hiányzik nekünk és mennyire szeretjük.
Azonban úgy érezzük, nem várhatjuk, hogy a highgate-i és a goring-i szomszédaink továbbra is elfogadják ezt normálisnak.

Úgy gondoljuk, ezt most meg kell tennünk.

Szeretnénk megkérni mindenkit, aki szeretné, május 1 és május 26/27-ei hétvége között jöjjön el és gyűjtse össze az emlékeit, amiket Yog-nak hozott (hagyj ott bármit, amit szeretnél), így Mill Cottage-t és The Grove-t is a korábbi egyszerű állapotba vissza tudjuk állítani.

Ez időbe fog telni, ezért kérjük a türelmeteket, miközben megpróbáljuk helyreállítani a füvet és a kerítéseket The Grove-ban.

Yog szerette a magánéletét, az otthonai igazi relytekhelyek voltak neki, és tudjuk, nem akarná zavarni vagy megváltoztatni a csendes környékeket, amiket annyira szeretett és a helyi lakosokat, akik nagyon megértőek voltak.

Ahogyan azt már sokan tudják, Yog sok éven át csendben adományozott. Talán az ő
emlékére lehetne támogatni az egyik kedvenc jótékonysági szervezetét, önkéntesség vagy adományozás révén, amit már oly sokan megtettetek. Vagy talán valami "véletlenszerű cselekedet" is megfelelő tisztelet lehet. Néha kis figyelmes dolgokkal szebbé tehetjük a napját valakinek.

Szeretnénk tudni - amikor Yog nevében hozunk döntést -, hogy Yog mit csinálna, és a család továbbra is úgy hoz döntéseket, ahogy ő szerette volna.

Reméljük, a jövőben visszatérünk hozzátok néhány további gondolattal az ötletekről, hogy hogyan emlékezzünk Yog-ra, amelyek reméljük, tetszeni fognak nektek, és a részesei lesztek.

Köszönjük mindenkinek a megértését,

Vigyázzatok magatokra,

Mel, Yioda, Jack és David

(forrás: georgemichael.com)

 

George Michael emlekkert Highgate

George Michael emlekkert Highgate 02

George Michael emlekkert Highgate 03

(képek: g-michael.hu, Highgate, 2018.04.25.)

Karácsonyi üzenet George Michael családjától

George Michael családja ezt a karácsonyi üzenetet tette ma közzé a hivatalos weboldalon:George Michael David Austin 1967

Üdv Mindenkinek!

El sem hisszük, hogy vége az évnek, hova tűnt...?!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy ismét első helyezett lett a Listen Without Predjudice album, egyszerre voltunk boldogok és szomorúak.
Nagyon szerette volna!

Látjátok magatok előtt azt a sugárzó mosolyt és halljátok ahogy mondja: "Thank you my Lovelies"?

Annyira boldog volt, hogy odaadhatta nektek az MTV Unplugged-ot, amiről tudta, hogy akartátok... nagyon szerette azt a varázslatos estét és ez nem tudta megmutatni a lenyűgöző, örömteli teljesítményében.

Az idei év egy sor új és kemény kihívás volt azok számára, akik közel álltak hozzánk és hűségesek voltak Yog-hoz, nem utolsó sorban összeszedjük magunkat, mikor meghalljuk a "Last Christmas" és "December Song" dalokat az üzletekben, autókban, rádiókban, úgy ahogy azt évtizedek óta, tudva, hogy Ő már nincs velünk, hiányzik.

Ez a karácsony nehéz lesz nélküle, de tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül gyászunkban az elvesztésének évfordulóján és hogy a tágabb családi kör és az igaz barátok szomorúsága osztozik veletek.

Abban a korban vagyunk és rájövünk, hogy ebben az évben sokakat veszteség ért.

Yog, aki szerette a karácsonyt és mindig remélte, hogy lesz hó..., szerette volna, ha mindenki csodálja és szereti őt, (igen - Ő tudta, hogy így volt), hogy ragadj meg egy pillanatot, emelj fel egy poharat, élvezd a zenéjét és gondolj rá szeretettel, ügyelve arra, hogy élvezd és értékeld az időt, amit a családoddal és a barátaiddal töltesz.

Mint mindannyian tudjuk, a karácsony nem mindig könnyű, az élet nem tökéletes és a családok komplikáltak...

Yog mindannyiunkkal megosztotta zenéjét, és sokan közületek mélyen kötődtek a mondanivalójához, ám az életben, sokak magukban tartják a fontos szavakat és érzéseiket, ezeket gyakran nagyon nehéz kimondani hangosan.

Tehát, ha teheted - ebben az emlékévben - fogj meg egy pillanatot, vegyél egy mély lélegzetet és mondd nekik hangosan "Szeretlek". Mindannyian azt hisszük, hogy itt az idő, ugye? - de talán csak később, mint gondoljátok.

Szép karácsonyt mindenkinek ...
és ahogy drága Yog mondaná...

"Take Care" (Vigyázzatok Magatokra)

Melanie, Yioda, Jack & David - felnéznek

... Yog, Lesley, Anselmo, Hippy, Mo & Meg - Mosolyognak ránk.

George Michael David Austin 1967

Yog & David – “Lets go outside!” (kb. 1967)

Újra összeállt a 90-es évek legendás szupermodell csapata

Múlt hétvégén rendezték meg a Versace Fashion Week Show-t Milánóban, Donatella Versace bátyja halálának 20. évfordulója alkalmából. A bemutató fénypontja az volt, mikor a 90-es évek szupermodelljei újra egyesültek. Miután egy hang bejelentette: "Gianni, ez neked", a függöny lehullt és a talpig aranyba öltözött Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen és Carla Bruni Donatella Versaceval együtt elindult és kéz a kézben sétált végig a kifutón George Michael "Freedom" című dalára, utalva az 1991-es Versace divatbemutatóra.

 

 

versace fashion show 2017

versace fashion show 2017 szupermodell

versace fashion show 2017 szupermodell2

 

Az 1991-es Versace divatbemutatóról készült felvétel:

 

Hivatalos üzenet érkezett George Michael nővéreitől a rajongóknak

George Michael családja az alábbi üzenetet tette ma közzé a hivatalos weboldalon:

Üdv mindenkinek,

Melanie és Yioda vagyunk, csak néhány szót kívánunk mondani...

A családunk és a jóbarátaink még mindig küzdenek a valósággal, hogy a mi gyönyörű Yog-unk már nincs itt velünk többé, bár még mindig érezzük a szeretetét.

Reméljük, hogy olyan privát családként, ami mindig is voltunk (és leszünk), hogy tudjátok, hallunk titeket, a csodálatos és gondolatokkal teli üzeneteken keresztül és hogy megértitek a mi veszteségünket, ahogy mi is megpróbáljuk megérteni a tiéteket.

Hisszük, hogy a "romokon" túl, Yog rajongói, az ő "Lovelies"-ei szerte a világon tudják, ki is ő és ki is volt valójában, a zene, humor és szeretet alapján, amit évtizedek során adott.

Célunk az, hogy tovább folytassuk, ahogy Yog akarta volna, megosztani és élvezni az értékes örökségét és továbbra is örömet szerezni nektek - a rendkívül szép zenéje révén.

David, Yog lojális kreatív csapatával együtt folytatni fogja az összes olyan projektet, amelyeken olyan keményen dolgoztak értetek, pontosan úgy, ahogy Yog akarta volna.

Megígérjük, hogy mindig megpróbáljuk tiszteletben tartani őt, hű maradva az ambícióihoz és a céljaihoz.

Köszönjük mindenkinek az igazán fantasztikus hűséges támogatásotokat, amit őszintén nagyra értékeltünk, mindannyiunknak sokat segített.

Jack, Yioda, Melanie és David

... és Yog, Lesley és Anselmo... fentről mosolyognak ránk mindnyájan...

George Michael szuleivel es novereivel


===============================

Hello Everyone,

Melanie & Yioda here, just wanted to say a few words…

Our family, and good friends, are all still struggling with the reality that our beautiful Yog is no longer here with us, although we still feel his love.

We hope that, as private a family as we have always been (and will remain), that you know we hear you, through your amazing and thoughtful messages and that you understand our loss, as we try to understand yours.

We believe that through all the “debris”, Yogs fans, his ‘lovelies’ all around the world, know who he truly was, and is, after shared decades of music, love, and humour.

Our aim is to carry on, as we know Yog would have wanted, to share and enjoy his precious legacy and to continue to bring you joy – through his extraordinarily beautiful music.

David, along with Yogs loyal creative team, will continue bringing you all the projects they had been working so hard on for you, exactly as Yog would have wanted…

We promise we will always try to honour him by staying true to his ambitions and his intentions.

We thank you all for your really fantastic loyal support which has been genuinely appreciated, it has helped us all so much.

Jack, Yioda, Melanie & David

…and Yog, Lesley & Anselmo… smiling down, and all together…

 

forrás: https://www.georgemichael.com/