Hírek

Újra összeállt a 90-es évek legendás szupermodell csapata

Múlt hétvégén rendezték meg a Versace Fashion Week Show-t Milánóban, Donatella Versace bátyja halálának 20. évfordulója alkalmából. A bemutató fénypontja az volt, mikor a 90-es évek szupermodelljei újra egyesültek. Miután egy hang bejelentette: "Gianni, ez neked", a függöny lehullt és a talpig aranyba öltözött Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen és Carla Bruni Donatella Versaceval együtt elindult és kéz a kézben sétált végig a kifutón George Michael "Freedom" című dalára, utalva az 1991-es Versace divatbemutatóra.

 

 

versace fashion show 2017

versace fashion show 2017 szupermodell

versace fashion show 2017 szupermodell2

 

Az 1991-es Versace divatbemutatóról készült felvétel:

 

Hivatalos üzenet érkezett George Michael nővéreitől a rajongóknak

George Michael családja az alábbi üzenetet tette ma közzé a hivatalos weboldalon:

Üdv mindenkinek,

Melanie és Yioda vagyunk, csak néhány szót kívánunk mondani...

A családunk és a jóbarátaink még mindig küzdenek a valósággal, hogy a mi gyönyörű Yog-unk már nincs itt velünk többé, bár még mindig érezzük a szeretetét.

Reméljük, hogy olyan privát családként, ami mindig is voltunk (és leszünk), hogy tudjátok, hallunk titeket, a csodálatos és gondolatokkal teli üzeneteken keresztül és hogy megértitek a mi veszteségünket, ahogy mi is megpróbáljuk megérteni a tiéteket.

Hisszük, hogy a "romokon" túl, Yog rajongói, az ő "Lovelies"-ei szerte a világon tudják, ki is ő és ki is volt valójában, a zene, humor és szeretet alapján, amit évtizedek során adott.

Célunk az, hogy tovább folytassuk, ahogy Yog akarta volna, megosztani és élvezni az értékes örökségét és továbbra is örömet szerezni nektek - a rendkívül szép zenéje révén.

David, Yog lojális kreatív csapatával együtt folytatni fogja az összes olyan projektet, amelyeken olyan keményen dolgoztak értetek, pontosan úgy, ahogy Yog akarta volna.

Megígérjük, hogy mindig megpróbáljuk tiszteletben tartani őt, hű maradva az ambícióihoz és a céljaihoz.

Köszönjük mindenkinek az igazán fantasztikus hűséges támogatásotokat, amit őszintén nagyra értékeltünk, mindannyiunknak sokat segített.

Jack, Yioda, Melanie és David

... és Yog, Lesley és Anselmo... fentről mosolyognak ránk mindnyájan...

George Michael szuleivel es novereivel


===============================

Hello Everyone,

Melanie & Yioda here, just wanted to say a few words…

Our family, and good friends, are all still struggling with the reality that our beautiful Yog is no longer here with us, although we still feel his love.

We hope that, as private a family as we have always been (and will remain), that you know we hear you, through your amazing and thoughtful messages and that you understand our loss, as we try to understand yours.

We believe that through all the “debris”, Yogs fans, his ‘lovelies’ all around the world, know who he truly was, and is, after shared decades of music, love, and humour.

Our aim is to carry on, as we know Yog would have wanted, to share and enjoy his precious legacy and to continue to bring you joy – through his extraordinarily beautiful music.

David, along with Yogs loyal creative team, will continue bringing you all the projects they had been working so hard on for you, exactly as Yog would have wanted…

We promise we will always try to honour him by staying true to his ambitions and his intentions.

We thank you all for your really fantastic loyal support which has been genuinely appreciated, it has helped us all so much.

Jack, Yioda, Melanie & David

…and Yog, Lesley & Anselmo… smiling down, and all together…

 

forrás: https://www.georgemichael.com/

A Bros együttes megemlékezett George Michael-ről

Múlt hétvégén a Bros együttes visszatérő koncertjük első két állomásán, a londoni O2 Arénában tisztelgett George Michael előtt.

bros koncert george michael 2017

A koncerten ott volt Luke felesége, Shirley Lewis, akit George Michael egyik háttérénekeseként ismerhettünk és George basszusgitárosa, Deon Estus is.

A koncert előtt a 48 éves ikerpár Matt és Luke Goss egy rövid interjút is adott, ahol Luke elmondta: "A feleségem nagyon közel állt George-hoz. Az első néhány évben minden egyes dalában énekelt. Matt és én beszélgettünk és Shirley is úgy gondolta, hogy ez egy szép gesztus lenne, és ebben mindketten egyetértettünk. Shirley-nek nagyon hiányzik George, ő egy csodálatos ember volt."

"Reméljük, eleget teszünk George emlékére. Nekem mindig ő volt az egyik kedvenc énekesem és nagy hatással volt rám, mint énekes, ezért előadjuk a "Freedom"-ot. Ez igazán szép pillanat lesz, ezt a dalt szeretnénk elénekelni a tiszteletére." - mondta Matt.