Hírek

Megjelent a FAITH (Remastered) album!

Nagyon izgatottan jelentjük be, hogy világszerte megjelent a FAITH (Remastered) album! Látogass meg bármilyen ismertebb zenei értékesítőt, hogy megszerezd a sajátodat, vagy nézz körül itt és rendeld meg online! Hogy Faith hangulatba kerüljetek, látogassátok meg a hivatalos oldalt, ahol találtok egy 14 perces előzetest az albumról!

YOU GOTTA HAVE FAITH FAITH FAITH!

 

(forrás: georgemichael.com)

 

"December Song" újrakiadás

George Michael újra kiadta a December Song (I Dreamed of Christmas) című kislemezét 2010. december 13-án. Az albumon a következő négy track található:

1) December Song (I Dreamed of Christmas)
2) Jingle (A Musical Interlewd)
3) Edith & The King Pin (Live at Abbey Road)
4) Praying For Time (Live at Abbey Road)

Bővebben: "December Song" újrakiadás

"Faith Remastered" kiadása 2011. január 31-én

A Faith remastered album kiadásának új időpontja 2011. január 31. A Faith remastered album több különleges formában lesz elérhető.

(forrás: georgemichael.com)

George Michael reagál a média „szemét” híreire

George Michael nyilatkozata:

„Bármennyire is szeretnék felülemelkedni  azokon a téves híreszteléseken, amik a börtönben töltött napjaimról szólnak, úgy gondolom tartozok annyival a rajongóimnak, családomnak és barátimnak, hogy valamilyen módon reagálok ezekre, függetlenül attól, hogy hamarosan otthon leszek.

Bővebben: George Michael reagál a média „szemét” híreire

Elhalasztották a Faith remastered kiadását

A Sony Music és George Michael menedzsmentje úgy döntött, hogy elhalasztja a Faith remastered album kiadását. Új kiadás dátuma hamarosan. Azok a rajongók, akik megrendelték a Limited Edition Box Set-et a weboldalról, egy elismervényt fognak kapni, amíg az új megjelenés dátuma elérhető nem lesz.

(forrás: georgemichael.com)