Hírek

Symphonica Tour Ausztráliában is

Hivatalosan is megerősítették, hogy jövőre 6 ausztrál koncert dátummal bővül a Symphonica Tour.

Március 31. - Sandalford Estate - Swan Valley, Ausztrália
Április 3. - Entertainment Centre - Adelaide, Ausztrália
Április 7. - Hope Estate - Hunter Valley, Ausztrália
Április 9. - Rod Laver Arena - Melbourne, Ausztrália
Április 14. - Allphones Arena - Sydney, Ausztrália
Április 17. - Entertainment Centre - Brisbane, Ausztrália

Eladó prágai koncertjegyek

Sziasztok,

Eladó négy darab koncertjegy a hétfői prágai koncertre.

Symphonica Prága Koncert

Érdeklődni a fórumban, vagy Csonka Gábornál (06-70-317-67-08)

Elhalasztották George Michael október 26-ai Royal Albert Hall koncertjét

Nagy sajnálattal közölték, hogy George ma esti (10.26.) londoni koncertjét elhalasztják.
Egy orvos meglátogatta ma délután George-ot és megerősítette, hogy vírusos fertőzése és magas láza van, így orvosi tanácsra ma este nem tud fellépni, hogy legyen ideje meggyógyulni a következő londoni koncertjéig, mely 10.28-án lesz.
George 35 koncertet adott eddig a Symphonica - The Orchestral Tour részeként. A turné augusztus végén kezdődött és George-nak tegnap este volt az első angliai koncertje Londonban.
George szóvivője elmondta, hogy nagyon csalódott volt, hogy nem tud fellépni a ma esti koncerten, de azt tanácsolták neki, hogy pihenjen. Tegnap este hatalmas reakciót kapott a közönségtől és nagyon sajnálja, hogy el kell halasztania.
A szervezők arra kérik a jegytulajdonosokat, hogy tartsák meg a jegyeiket. További közleményekben megadnak egy pót-dátumot. Minden más Symphonica dátumra ez nem lesz hatással.
További információkért látogasd meg a GeorgeMichael.com Tour oldalát.

(forrás: georgemichael.com)

Royal Opera House koncert bevételét Elton John AIDS Alapítvány számára ajánlják fel

A november hatodikai Symphonica előadás a Royal Opera House-ban nagyon különleges este lesz. A műsor minden bevételét az Elton John AIDS Alapítvány és a George által közösen létrehozott Elizabeth Taylor Memorial Fund részére ajánlják fel. Ezen felül az előadás után, George egy exkluzív vacsorát és egy kis aukciót is tart a Royal Opera House Paul Hamlyn Halljában. A rendkívül korlátozott mennyiségű jegyek mindkét eseményre érvényesek, amit most az EJAF kínál fel.
További információért vagy jegyelővételért hívja a 020 7603 9996 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy látogasson el a hivatalos EJAF honlapra.

(forrás: georgemichael.com)

George Michael Every Other Lover In The World

Ahogy az már a korábbi nyilatkozatokból is kiderült, George Michael hamarosan új stílusban tér vissza, mely igen eltérő műfaj az eddigihez képest. A legutóbbi interjúban is elhangzott, hogy George Michael most a dance/house zene felé kacsintgat, most készülő új albumát is ebben a műfajban készíti el. Az elektronikus hangzásba a Symphonica Tour-on is bepillantást nyerhettünk, elég, ha visszagondolunk a True Faith című dal átdolgozására. Azonban az új dala, az Every Other Lover In The World még ennél is bulizósabb stílusú lett. Ezt a dalt most Ti is meghallgathatjátok a videóra kattintva.