Hírek

George Michaelt hazaengedték a kórházból

George miközben hazatért londoni otthonába érzelmekkel teli sajtó nyilatkozatot adott, amiben elmondja küzdelmét a tüdőgyulladással és köszönetet mond az orvosoknak akik megmentették életét.

Folyamatosan javul George Michael állapota

George Michael hivatalos weboldalán közzétett nyilatkozat szerint folyamatosan javul George állapota. Gottfried Locker és Christoph Zielinski professzorok elmondták, hogy a tüdőgyulladással kezelik, ezen kívül semmilyen más betegsége nincsen és állapota egyre jobb. A tüdőgyulladás szigorú intenzív megfigyelést tett szükségessé.

Boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük, Mr. Michael állapota a tüdőgyulladás tüneteiből kitartóan javul. Más egészségügyi kérdések a tüdőgyulladáson kívül nincsenek. Mr. Michael pontosan ugyanolyan bánásmódban részesül Ausztriában, mint amilyet más páciensek is kapnának ennél a betegségnél a kórházban. Ahogyan azt korábban is mondtuk, teljes pihenés, béke és nyugalom kötelező számára.

(forrás: GeorgeMichael.com)

Tüdőgyulladás miatt elmaradnak George Michael további koncertjei

George elhúzódó betegsége miatt az október 26-ai londoni koncert után elhalasztották a november 21-ei bécsi, a november 23-ai strasbourgi, valamint a november 26-27-ei cardiff-i koncerteket is.

A GeorgeMichael.com megerősítette, hogy a Symphonica Tour hátralévő angliai koncertállomásai is elmaradnak, mert George-nak tüdőgyulladása van. Az osztrák televízió szerdai értesülése szerint egy bécsi kórházban kezelik George-ot. George Michael hivatalos honlapján is megerősítették, hogy tüdőgyulladással kezelik, de kórházi tartózkodásra nem utaltak a rövid közleményben.

Az elmaradt koncertek pótlásáról a későbbiekben adnak információt, annyit már tudni, hogy az október 26-ára tervezett londoni Royal Albert Hall-i koncertet 2012. május 2-án pótolják be.