Hírek

George Michael új dalt ígér Twitter oldalán

George a Twitter oldalán ma egy új dalról írt, mellyel köszönetet szeretne mondani mindenkinek:

"Bele sem tudok gondolni, hányan imádkoztatok a felépülésemért. Köszönet Nektek a lelkem legmélyéről. És vissza fogom fizetni a végtelen kedvességeteket az egyetlen módon, ahogy tudom. Zenével.

Tegnap elkezdtem írni egy dalt, "White Light" a címe. Ez értetek van, mindenkiért, aki imádkozott értem, mindenkiért, aki imádkozik értem, minden embernek, aki megállít az utcán és megkérdezi, hogy vagyok, boldoggá tesztek.

És ígérem, ez egy különleges előadás lesz. :)"

 

(forrás: http://twitter.com/#!/georgemichael)

A Symphonica Tour új dátumokkal tér vissza

Örömmel jelentjük be, hogy ősszel George Michael visszatér a Symphonica Tour-ral! Több új dátummal bővült a turné, melynek első állomása 2012. szeptember 4-én Bécsben lesz. George 1000 jegyet ajándékozott erre az alkalomra, így fejezve ki köszönetét a bécsi kórház dolgozóinak, akik tavaly év végén súlyos tüdőgyulladással kezelték a zenészt.

George így nyilatkozott: "Ezzel az alkalommal szeretnék elsőként köszönetet nyilvánítani azoknak az orvosoknak és ápolóknak, akik megmentették az életem és gondoskodtak rólam, valamint az összes rajongómnak, családtagomnak és barátomnak a szeretetükért és támogatásukért. Várom már, hogy láthassak mindenkit."

A teljesen átütemezett és kibővített Symphonica Tour új koncertdátumai Bécs mellett érintik Hollandiát és Franciaországot is. George visszatér Angliába is, hogy a tavaly elmaradt koncerteket bepótolja.

A teljes 2012-es Symphonica Tour állomásait megtekintheted a GeorgeMichael.com oldalon, valamint hamarosan a g-michael.hu koncertnaptárjában is.

 

(forrás: GeorgeMichael.com)

George Michaelt hazaengedték a kórházból

George miközben hazatért londoni otthonába érzelmekkel teli sajtó nyilatkozatot adott, amiben elmondja küzdelmét a tüdőgyulladással és köszönetet mond az orvosoknak akik megmentették életét.