Hírek

A Symphonica Tour új dátumokkal tér vissza

Örömmel jelentjük be, hogy ősszel George Michael visszatér a Symphonica Tour-ral! Több új dátummal bővült a turné, melynek első állomása 2012. szeptember 4-én Bécsben lesz. George 1000 jegyet ajándékozott erre az alkalomra, így fejezve ki köszönetét a bécsi kórház dolgozóinak, akik tavaly év végén súlyos tüdőgyulladással kezelték a zenészt.

George így nyilatkozott: "Ezzel az alkalommal szeretnék elsőként köszönetet nyilvánítani azoknak az orvosoknak és ápolóknak, akik megmentették az életem és gondoskodtak rólam, valamint az összes rajongómnak, családtagomnak és barátomnak a szeretetükért és támogatásukért. Várom már, hogy láthassak mindenkit."

A teljesen átütemezett és kibővített Symphonica Tour új koncertdátumai Bécs mellett érintik Hollandiát és Franciaországot is. George visszatér Angliába is, hogy a tavaly elmaradt koncerteket bepótolja.

A teljes 2012-es Symphonica Tour állomásait megtekintheted a GeorgeMichael.com oldalon, valamint hamarosan a g-michael.hu koncertnaptárjában is.

 

(forrás: GeorgeMichael.com)

George Michaelt hazaengedték a kórházból

George miközben hazatért londoni otthonába érzelmekkel teli sajtó nyilatkozatot adott, amiben elmondja küzdelmét a tüdőgyulladással és köszönetet mond az orvosoknak akik megmentették életét.

Folyamatosan javul George Michael állapota

George Michael hivatalos weboldalán közzétett nyilatkozat szerint folyamatosan javul George állapota. Gottfried Locker és Christoph Zielinski professzorok elmondták, hogy a tüdőgyulladással kezelik, ezen kívül semmilyen más betegsége nincsen és állapota egyre jobb. A tüdőgyulladás szigorú intenzív megfigyelést tett szükségessé.

Boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük, Mr. Michael állapota a tüdőgyulladás tüneteiből kitartóan javul. Más egészségügyi kérdések a tüdőgyulladáson kívül nincsenek. Mr. Michael pontosan ugyanolyan bánásmódban részesül Ausztriában, mint amilyet más páciensek is kapnának ennél a betegségnél a kórházban. Ahogyan azt korábban is mondtuk, teljes pihenés, béke és nyugalom kötelező számára.

(forrás: GeorgeMichael.com)