Hírek

George Michael Symphonica The Album Előrendelés!

Örömmel jelentjük be, hogy itt vagy George új albuma, amit most előrendelhető négy különböző formátumban a georgemichael.com oldalán.

Standard edition Deluxe Edition
Pre Audio Blu-ray Exclusive Cd & Print Bundle

Ezzel a különleges kiadással George kedveskedni szeretne mindenkinek. Vajon melyiket választanátok? A 14 számos egyszerű kiadást? Esetleg a 17 számos Deluxe vagy az Aduio Blue-Ray lemezt? De itt van még a GeorgeMichael.com exkluzív CD & Print Bundle kiadása is.

 

A legjobb az egészben, hogy aki az Egyesült Királyságban előrendeli a terméket a GeorgeMichael.com oldalán keresztül, az automatikusan megkapja az esélyt, hogy megnyerjen egy belépőt a Symphonica film vetítésére Londonban, márciusban.

 

iTunes-on keresztül is előrendelhető, így a következő bónusz számokhoz lehet hozzájutni azonnal: "I remember You", "Wild Is The Wind".

Végül minden rajongó kap egy különleges ajándékot, ha meglátogatja most a georgemichael.com oldalt. "Praying for Time" című dalt.

 

(forrás: georgemichael.com)

George Michael nap a Petőfi Rádión

George Michael 50. születésnapja alkalmából a Petőfi Rádión a nap előadója George lesz. Sok érdekességgel, George Michael dallal várják a hallgatókat reggel 7 és este 19 óra között. Az utolsó órában, 18-19-ig a g-michael.hu csapata ad exkluzív interjút a rádiónak. Hallgassátok Ti is az FM 94.8-on (Budapesten), vagy online, az mr2.hu oldalon!

 

George Michael 50 éves