Hírek

George Michael nap a Petőfi Rádión

George Michael 50. születésnapja alkalmából a Petőfi Rádión a nap előadója George lesz. Sok érdekességgel, George Michael dallal várják a hallgatókat reggel 7 és este 19 óra között. Az utolsó órában, 18-19-ig a g-michael.hu csapata ad exkluzív interjút a rádiónak. Hallgassátok Ti is az FM 94.8-on (Budapesten), vagy online, az mr2.hu oldalon!

 

George Michael 50 éves

George Michael új albumot készít

A brit énekes, George Michael egy új albumom dolgozik gyógyulása alatt, a múlt hónapban elszenvedett autóbalesete után.

A negyvenkilenc éves Wham! frontember otthon regenerálódik és gyógyul a közel kéthetes kórházi ápolás után. A brit média jelentette, hogy május 16-án csúcsidejű forgalomban kiesett a mozgó járműből.

"Nagyon jót fog csinálni", mondta George Michael szóvívője. "Egy új albumot ír." Jelenleg nincs megjelenési dátum.

A Careless Whisper írója közel 100 millió lemezt adott eddigi karrierje során, de személyes élete gyakrabban szerepelt az utóbbi időben, mint zenéi.

Az autóbaleset volt az utolsó eset a sor ijesztő egészségügyi és más balesetek sorában.

Tavaly George Michael szorongásra hivatkozva törölte ausztrál koncertkörútját, amit a 2011-es tüdőgyulladással való küzdelme okozott, ami miatt Bécsben kezelték egy hónapon keresztül.

1998-ban letartóztatták Kaliforniában egy, a nyilvános WC-ben történt "buja aktus" miatt. Több konfliktusa is volt a brit rendőrséggel kábítószer birtoklás miatt és volt börtönben is kanabisz hatása alatt történő vezetés miatt.

 

(forrás: reuters.com)