Hírek

White Light klip forgatás

George Michael megint fitt és egészséges és visszatért munkájához tavalyi egészség problémái után.
A legendás énekes tegnap forgatta közelgő dalának videóját. Egy kliprészletben úgy tűnik, hogy lelövik George-ot a Los Angeles-i rendőrök és látják, ahogy a földre esik.

(forrás: http://www.dailymail.co.uk)

 

További képeket a galériában találtok.

"A legjobb Facebook oldal" verseny

Beneveztük Facebook oldalunkat a Social Times SuperSocial konferencia és GoldenLike díjátadó által meghirdetett "A Legjobb Facebook Oldal" versenyre. Így ha tagja vagy már Facebook közösségünknek, akkor dobj egy szavazatot a Facebook oldalra az alábbi linken:

https://apps.facebook.com/st-goldenlike/vote?i=254617133734

Ha pedig még nem vagy a közösség tagja, akkor gyorsan dobj egy lájkot, majd kattints a fentebb lévő linkre. :-) Köszönjük!

Szavazási Határidő Május 31. 16:00

Symphonica Tour Ausztrália

George Michael visszatér Ausztráliába novemberben a Symphonica turnéval. Az ausztráliai turné Perthben veszi kezdetét, ahol George lesz az első jelentős fellépő az új 15500 fős Perth Arénában.
Ezután a turné ellátogat Adelaide, Sydney, Melbourne és Brisbane városába. Az utolsó koncertet pedig Hunter Valleyben kísérhetjük végig december elején.

2012. November 10.: Perth, Australia @ Perth Arena
2012. November 13.: Adelaide, Australia @ Adelaide Entertainment Centre
2012. November 17.: Sydney, Australia @ Allphones Arena
2012. November 21.: Melbourne, Australia @ Rod Laver Arena
2012. November 27.: Brisbane, Australia @ Brisbane Entertainment Centre
2012. December 01.: Hunter Valley, Australia @ Hope Estate

Perth Arénában lévő koncertre a jegyek már kaphatók. További koncertjegyek május 10-től.

(forrás: george-michael.nl)

George Michael új dalt ígér Twitter oldalán

George a Twitter oldalán ma egy új dalról írt, mellyel köszönetet szeretne mondani mindenkinek:

"Bele sem tudok gondolni, hányan imádkoztatok a felépülésemért. Köszönet Nektek a lelkem legmélyéről. És vissza fogom fizetni a végtelen kedvességeteket az egyetlen módon, ahogy tudom. Zenével.

Tegnap elkezdtem írni egy dalt, "White Light" a címe. Ez értetek van, mindenkiért, aki imádkozott értem, mindenkiért, aki imádkozik értem, minden embernek, aki megállít az utcán és megkérdezi, hogy vagyok, boldoggá tesztek.

És ígérem, ez egy különleges előadás lesz. :)"

 

(forrás: http://twitter.com/#!/georgemichael)

A Symphonica Tour új dátumokkal tér vissza

Örömmel jelentjük be, hogy ősszel George Michael visszatér a Symphonica Tour-ral! Több új dátummal bővült a turné, melynek első állomása 2012. szeptember 4-én Bécsben lesz. George 1000 jegyet ajándékozott erre az alkalomra, így fejezve ki köszönetét a bécsi kórház dolgozóinak, akik tavaly év végén súlyos tüdőgyulladással kezelték a zenészt.

George így nyilatkozott: "Ezzel az alkalommal szeretnék elsőként köszönetet nyilvánítani azoknak az orvosoknak és ápolóknak, akik megmentették az életem és gondoskodtak rólam, valamint az összes rajongómnak, családtagomnak és barátomnak a szeretetükért és támogatásukért. Várom már, hogy láthassak mindenkit."

A teljesen átütemezett és kibővített Symphonica Tour új koncertdátumai Bécs mellett érintik Hollandiát és Franciaországot is. George visszatér Angliába is, hogy a tavaly elmaradt koncerteket bepótolja.

A teljes 2012-es Symphonica Tour állomásait megtekintheted a GeorgeMichael.com oldalon, valamint hamarosan a g-michael.hu koncertnaptárjában is.

 

(forrás: GeorgeMichael.com)