Hírek

George bejelentette új kis lemezét: "White Light" címmel

George Michael - White LightHello Mindenki. Június 29-én, ebben az évben lesz 30 éve, hogy a "Wham Rap", az első kislemezem, amit Andrew Ridgeley-vel írtam (egy délután, amikor mindkettőnknek suliban kellett volna lennie), betört a Brit toplistákra. Megünnepelve és megemlékezve arról a 30 csodálatos évről, kiadom a legfrissebb dalomat a "White Light"-ot, amit a rádióban fognak közvetíteni toplistára kerülés dátumának évfordulóján.

Bár tudom, hogy a zeneipari hagyomány az ilyen alkalmakkor felsorolja a százmillió eladott albumot, a megdöntött rekordok számát és az ez idő alatt szerzett díjakat, én csak egyszerűen köszönetet szeretnék mondani.

A legtöbb rajongóm tudja, hogy a kezdetektől énekes/dalszerző karrierről álmodtam, de még a legvadabb álmaimban sem képzeltem, hogy 30 évvel később még mindig itt vagyok egészségesen, boldogan és érezve, hogy még több zenét kell adnom. Ez csodálatos sok szempontból. A sors volt olyan kegyes hozzám, akárcsak emberek milliói, hogy megvásárolták albumaim és eljöttek engem megnézni, ahogy játszom évről évre 1982 óta.

Igazán boldog vagyok és a "White Light" című dallal köszönöm meg mindenkinek, aki része volt a sikeremnek. És ezt úgy értem, hogy mindenki, beleértve a sajtót! Hosszú lenne ezt folytatni.

Szeretettel,
George Michael xxx

George ismét útnak indul szeptember 4-én a Symphonica: The Orchestral Tour koncert turnéval Ausztriában. Jelenleg írja és rendezi legújabb stúdió albumát, amit ősszel tervez kiadni! Ez lesz George első új albuma a nyolc évvel ezelőtti 10 milliós eladási rekordot megdöntő Patience után.

A George Michael által írt, rendezett és készített "White Light" az Aegean Records-on lesz elérhető az Island/Universal-on keresztül 2012.08.12-én.

White Light tracklist:

1. WHITE LIGHT
2. SONG TO THE SIREN
3. WHITE LIGHT - VOODOO SONICS REMIX
4. WHITE LIGHT - KINKY ROLAND REMIX

(forrás: georgemichael.com)

White Light klip forgatás

George Michael megint fitt és egészséges és visszatért munkájához tavalyi egészség problémái után.
A legendás énekes tegnap forgatta közelgő dalának videóját. Egy kliprészletben úgy tűnik, hogy lelövik George-ot a Los Angeles-i rendőrök és látják, ahogy a földre esik.

(forrás: http://www.dailymail.co.uk)

 

További képeket a galériában találtok.

"A legjobb Facebook oldal" verseny

Beneveztük Facebook oldalunkat a Social Times SuperSocial konferencia és GoldenLike díjátadó által meghirdetett "A Legjobb Facebook Oldal" versenyre. Így ha tagja vagy már Facebook közösségünknek, akkor dobj egy szavazatot a Facebook oldalra az alábbi linken:

https://apps.facebook.com/st-goldenlike/vote?i=254617133734

Ha pedig még nem vagy a közösség tagja, akkor gyorsan dobj egy lájkot, majd kattints a fentebb lévő linkre. :-) Köszönjük!

Szavazási Határidő Május 31. 16:00

Symphonica Tour Ausztrália

George Michael visszatér Ausztráliába novemberben a Symphonica turnéval. Az ausztráliai turné Perthben veszi kezdetét, ahol George lesz az első jelentős fellépő az új 15500 fős Perth Arénában.
Ezután a turné ellátogat Adelaide, Sydney, Melbourne és Brisbane városába. Az utolsó koncertet pedig Hunter Valleyben kísérhetjük végig december elején.

2012. November 10.: Perth, Australia @ Perth Arena
2012. November 13.: Adelaide, Australia @ Adelaide Entertainment Centre
2012. November 17.: Sydney, Australia @ Allphones Arena
2012. November 21.: Melbourne, Australia @ Rod Laver Arena
2012. November 27.: Brisbane, Australia @ Brisbane Entertainment Centre
2012. December 01.: Hunter Valley, Australia @ Hope Estate

Perth Arénában lévő koncertre a jegyek már kaphatók. További koncertjegyek május 10-től.

(forrás: george-michael.nl)