Hírek

George Michaelre emlékeztek a Brit Awards-on [VIDEÓ]

Ma este tartották a Brit Awards 2017 díjátadó gálát, ahol szintén megemlékeztek a tavaly karácsonykor elhunyt George Michaelről. A beszédet a WHAM! duó másik tagja, Andrew Ridgely nyitotta meg, majd csatlakozott Pepsi és Shirlie, a banda korábbi két vokalistája.

brit awards 2017 3

"2016 Karácsonykor generációnk legnagyobb énekes-dalszerzője, korunk egy ikonja, és szeretett barátom, George Michael elment" - kezdte Ridgeley.

A búcsúbeszédet követően "A Different Corner" című dallal emlékeztek meg az énekesről, melyet a Coldplay együttes frontembere, Chris Martin adott elő. A teljes videó itt tekinthető meg:

 

George Michaelre emlékezett Adele a Grammy-díjátadón [VIDEÓ]

Adele nyitotta meg az 59. Grammy-díjátadót a "Hello" című dalával. Ahogy már korábban tudni lehetett, az idei Grammy-n megemlékeztek a tavaly elhunyt George Michaelről és Prince-ről. A karácsonykor elhunyt George Michaelről a brit énekesnő, Adele emlékezett meg a "Fastlove" című dal nagyzenekari átdolgozásával. adele george michael tribute grammy 2017

Az előadás nem indult zökkenőmentesen. A Fastlove-ot kezdte el, mikor elkáromkodta magát élő adásban. Leállította az egész zenekart, és újra kezdte az egész koncertjét.

„Tudom, hogy élőben vagyunk, elb*sztam! Elnézést, de nem ronthatom el úgy, mint tavaly. Bocsánat a káromkodásért és azért, mert újra kell kezdenünk. Újrakezdhetnénk? Elnézést, nem ronthatom el neki” – folytatta az énekesnő, könnyeivel küszködve.

 


Adele az idei gálán megnyerte többek között az év daláért járó szobrot. A köszönőbeszéde előtt ismét elnézést kért az előbbiekért:

„Tényleg elnézést kérek a káromkodásért, de egy George Michael-dal volt. Nagyon szeretem őt, sokat jelent nekem és nagyon sajnálom, ha bárkit is megsértettem."- mondta Adele.

James Corden George Michael előtt tiszteleg [VIDEÓ]

Nézd meg, ahogy James Corden visszaemlékezik műsorában arra, George hogyan inspirálta a világot zenéjével és hogyan született a Carlpool Karaoke.

george michael carpool karaoke

Elhunyt George Michael (1963 - 2016)

53 éves korában, otthonában halt meg George Michael, kétszeres Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, írja a BBC. A hírt az énekes sajtósa jelentette be. Az énekes "békében, otthonában távozott el" a tájékoztatás szerint, és "a család azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánszférájukat ebben a nehéz és felkavaró pillanatban".

Egyelőre további reakció nem várható a halálhírre a hozzátartozóktól. Pár órával később a sztár menedzsere, Michael Lippman azonban nyilatkozott, és elárulta: valószínűleg szívelégtelenség okozta az énekes halálát. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a mentők 13:42-kor érkeztek ki az Oxfordshire-i Goringban lévő címre, ahol semmilyen gyanús körülmény nem állt fenn. Itt található az a régi, 16. századi villa, ahol George Michael lakott.

Az énekes halála sokkolta a zenei világot, zenésztársai most egymás után búcsúznak tőle a közösségi oldalakon.

Forrás: index.hu

elhunyt george michael

Nézd meg a Feeling Good új videóját

George kiadott egy új hivatalos videót, a Feeling Good-ot. A videót a párizsi Palais Gardenben, a Symphonica turnén rögzítették. Nézd meg, élvezd és oszd meg a barátaiddal!

 

 

 

(forrás: GeorgeMichael.com)

george michael feeling good videoklip