Hírek

James Corden George Michael előtt tiszteleg [VIDEÓ]

Nézd meg, ahogy James Corden visszaemlékezik műsorában arra, George hogyan inspirálta a világot zenéjével és hogyan született a Carlpool Karaoke.

george michael carpool karaoke

Elhunyt George Michael (1963 - 2016)

53 éves korában, otthonában halt meg George Michael, kétszeres Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, írja a BBC. A hírt az énekes sajtósa jelentette be. Az énekes "békében, otthonában távozott el" a tájékoztatás szerint, és "a család azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánszférájukat ebben a nehéz és felkavaró pillanatban".

Egyelőre további reakció nem várható a halálhírre a hozzátartozóktól. Pár órával később a sztár menedzsere, Michael Lippman azonban nyilatkozott, és elárulta: valószínűleg szívelégtelenség okozta az énekes halálát. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a mentők 13:42-kor érkeztek ki az Oxfordshire-i Goringban lévő címre, ahol semmilyen gyanús körülmény nem állt fenn. Itt található az a régi, 16. századi villa, ahol George Michael lakott.

Az énekes halála sokkolta a zenei világot, zenésztársai most egymás után búcsúznak tőle a közösségi oldalakon.

Forrás: index.hu

elhunyt george michael

Nézd meg a Feeling Good új videóját

George kiadott egy új hivatalos videót, a Feeling Good-ot. A videót a párizsi Palais Gardenben, a Symphonica turnén rögzítették. Nézd meg, élvezd és oszd meg a barátaiddal!

 

 

 

(forrás: GeorgeMichael.com)

george michael feeling good videoklip

Symphonica interaktív mozaik

A Symphonica album kibocsátásának tiszteletére a GeorgeMichael.com létrehozott egy Symphonica interaktív mozaikot. Nagyíts és klikkelj a teljesen átdolgozott interaktív Symphonica album borítóján, ami több száz képet tartalmaz George karrierjéből és a Symphonica turnén részt vett rajongókról. Jelöld be magad, hogy legyen esélyed megnyerni a George által dedikált Words! könyvet.

 

(Forrás: GeorgeMichael.com)