Hírek

Elhunyt George Michael (1963 - 2016)

53 éves korában, otthonában halt meg George Michael, kétszeres Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, írja a BBC. A hírt az énekes sajtósa jelentette be. Az énekes "békében, otthonában távozott el" a tájékoztatás szerint, és "a család azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánszférájukat ebben a nehéz és felkavaró pillanatban".

Egyelőre további reakció nem várható a halálhírre a hozzátartozóktól. Pár órával később a sztár menedzsere, Michael Lippman azonban nyilatkozott, és elárulta: valószínűleg szívelégtelenség okozta az énekes halálát. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a mentők 13:42-kor érkeztek ki az Oxfordshire-i Goringban lévő címre, ahol semmilyen gyanús körülmény nem állt fenn. Itt található az a régi, 16. századi villa, ahol George Michael lakott.

Az énekes halála sokkolta a zenei világot, zenésztársai most egymás után búcsúznak tőle a közösségi oldalakon.

Forrás: index.hu

elhunyt george michael

Nézd meg a Feeling Good új videóját

George kiadott egy új hivatalos videót, a Feeling Good-ot. A videót a párizsi Palais Gardenben, a Symphonica turnén rögzítették. Nézd meg, élvezd és oszd meg a barátaiddal!

 

 

 

(forrás: GeorgeMichael.com)

george michael feeling good videoklip

Symphonica interaktív mozaik

A Symphonica album kibocsátásának tiszteletére a GeorgeMichael.com létrehozott egy Symphonica interaktív mozaikot. Nagyíts és klikkelj a teljesen átdolgozott interaktív Symphonica album borítóján, ami több száz képet tartalmaz George karrierjéből és a Symphonica turnén részt vett rajongókról. Jelöld be magad, hogy legyen esélyed megnyerni a George által dedikált Words! könyvet.

 

(Forrás: GeorgeMichael.com)

Elérhető az új George Michael mobil applikáció

Már itt van a hivatalos George Michael mobil applikáció, ami elérhető iOS és Android rendszereken is! Teljes közösségi média tartalmakkal, fotó és videó galériával, olyan exkluzív tartalmakkal, amiket csak az applikációban találsz meg. George Michael rajongói kihívások, remek nyeremények és még sok más. Ez egy olyan applikáció, ami nélkül egy rajongó nem akar létezni.

Bővebben: Elérhető az új George Michael mobil applikáció